Over FAIR

Wij verbinden zzp’ers aan zorg- en/of welzijnsorganisatie in Utrecht

Dat doen we zo eerlijk mogelijk, oftewel: tegen kostprijs. Wanneer jij als zzp'er een match -op basis van tarief en kwalificaties- hebt met een van onze zorginstellingen, kun je via onze app de diensten van deze zorginstelling kiezen. Je schrijft je eenvoudig in voor een dienst en betaalt geen abonnementskosten of andere kosten aan FAIR.

Zorg- en/of welzijnsorganisatie betalen slechts €3,- servicefee per gewerkt uur. Als alle kosten zijn betaald aan het einde van het jaar en er blijkt winst te zijn gemaakt, storten we dit terug aan de zorginstellingen. Zo houden we zorggeld in de zorg en kun jij doen wat je het liefst doet: zorg verlenen.

Wij zijn FAIR

Ontmoet het team

Maak kennis met de gezichten achter FAIR Utrecht. We denken groot, maar beginnen klein. Als pioniers geloven we dat het anders kan en weten we ook hoe. Daar zetten wij ons iedere dag voor in. Met een persoonlijke aanpak en transparante communicatie willen wij het verschil maken.

Mike Vermeulen

Recruitment consultant

Na zo'n 12 jaar gewerkt te hebben als recruiter kwam FAIR Utrecht op mijn pad. De noodzakelijke inhuur in de zorg weer betaalbaar maken en de kwaliteit verhogen. Ik was direct enthousiast. Gelukkig merk ik bij de zorgorganisaties ook veel positieve energie rondom FAIR. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met jullie FAIR Utrecht tot een succes te maken en te zorgen dat het zorggeld ook echt in de zorg beland.
 
Als recruitment consultant beantwoord ik jullie vragen over het FAIR concept en systeem. En natuurlijk ga ik graag het gesprek aan met geïnteresseerde ZZP'ers die zich willen aanmelden

Elise Krijgsman

Recruitment consultant

De afgelopen tien jaar heb ik met mijn zorghart in de zorg mogen werken. In het laatste jaar heb ik vrijwilligerswerk gedaan op een communicatie afdeling. Dit vanwege mijn interesse en behoefte in de zakelijke kant van de zorg.

Toen kwam Fair op mijn pad en qua gevoel paste alles helemaal in elkaar. Vol enthousiasme en met mijn ervaring uit de praktijk, draag ik mijn steentje bij aan dit mooie nieuwe concept om de arbeidsmarkt voor zorgorganisaties te ontzorgen. Ik wil graag bouwen aan een mooie, eerlijke toekomst voor alle hulpbehoevenden en zorgmedewerkers. Dat is fair!

Gerry Remmers

Programmamanager

Ik ben Gerry Remmers en werkzaam als programmamanager bij FAIR-Utrecht. Sinds 2021 ben ik betrokken bij de ontwikkeling van het concept van FAIR, aanvankelijk in het zuiden van het land en sinds het najaar van 2023 in de provincie Utrecht. Nadat in het najaar de bestuurlijke voorbereidingen zijn getroffen, zijn we met ons  team het concept aan het omzetten naar de praktijk. Daar krijgen we allemaal energie van en we krijgen ook enthousiaste reacties van de zorgorganisaties. We gaan de zorgverlening in Utrecht FAIR maken!

Nikki Evertse

Office Manager

Ik ben Nikki, 27 jaar oud en woon sinds anderhalf jaar in Utrecht. Ik ben opgegroeid in het hoge Noorden, namelijk in Groningen! In mei 2024 ben ik begonnen als Office Manager bij FAIR Utrecht. Het uitgangspunt van FAIR sprak mij meteen aan: het zorggeld moet in de zorg blijven en de kwaliteit van de zorg moet worden gewaarborgd.

Voordat ik bij FAIR Utrecht aan de slag ging, werkte ik als jurist bij een rechtsbijstandsverzekeraar. Ik heb enkele maanden de tijd genomen om te ontdekken waar ik energie van krijg en dat is onder andere organiseren en plannen. Dit komt goed van pas in mijn functie van Office Manager bij FAIR. Verder ben ik verantwoordelijk voor de Social Media van FAIR en is er een grote kans dat je mij telefonisch te spreken krijgt, aangezien ik de kennismakingsgesprekken met jou als ZZP’er vaak inplan.

Zo houden we het FAIR

Onze kernwaarden

Samen vooruit

Waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Met een coöperatie van zorg- en/of welzijnsorganisatie vanuit de hele sector, gaan we samen de uitdaging aan om de regie op de arbeidsmarkt in de zorg weer terug te pakken.

Eerlijke communicatie

We zijn transparant in alles wat we doen: iedereen mag alles zien en weten. Een addertje onder het gras?

Dat is er niet bij FAIR. Dus aarzel niet langer en stel ons vooral je vragen.

Patronen doorbreken

We denken groot, maar beginnen klein. Als pioniers geloven we dat het anders kan en weten we ook hoe. Door onze krachten te bundelen, doorbreken we samen patronen om ons te helpen naar een betere toekomst van de zorg.

© FAIR. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.
© FAIR. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.