Dit is FAIR

Eerlijke
verbinders
in de zorg

Er is een dringende roep om hulp bij het arbeidsmarktvraagstuk. Als zorginstellingen in de regio Utrecht hebben wij het onze missie gemaakt om op zoek te gaan naar oplossingen. Al snel kwamen we op het idee om op een eerlijke manier zzp’ers te verbinden aan onze zorginstellingen. Dit doen we door regionaal samen te werken in de vorm van een coöperatie. Zo bundelen we onze krachten, want waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Door onze manier van werken blijft zorggeld in de zorg, waar het volgens ons hoort.

Dit is FAIR

Onze zorg- en/of welzijnsorganisatie

Ontdek alle zorg- en/of welzijnsorganisatie
die zich hebben aangesloten bij FAIR.

Problemen op de (zorg)arbeidsmarkt

Wij geloven dat dit anders kan én moet

Er is een overvloed aan vacatures, maar te weinig mensen om deze in te vullen. Daar volgen reacties op. We zien een arbeidsmarkt waar de zzp'er een belangrijke rol speelt. Dat gaat hand in hand met steeds meer bemiddelings- en uitzendbureaus die de kosten voor de zorg onnodig opdrijven. Dit kan én moet anders, geloven wij.

Over ons

Eerlijke verbinders in de zorg

Wij staan rechtstreeks in contact met zzp'ers in de zorg. Hierdoor kunnen we snel en zorgvuldig matches maken tussen opdrachten en zzp'ers. We doen dit met zorg, vóór de zorg.

Waarom zouden we het moeilijk maken als het samen makkelijker kan? FAIR is een coöperatie. Dat wil zeggen dat zorgorganisaties lid kunnen worden en daarmee onderdeel worden van FAIR. De zorgorganisaties zijn FAIR.

Ontdek FAIR

FAIR in 5 afleveringen

Ontdek FAIR

FAIR in 5 afleveringen

Met het openbaar vervoer

Ons kantoor is makkelijk te bereiken met het OV. klik hier beneden voor de routeplanner.

Met de auto

Kom je liever met de auto? Check dan hier de route! 

Contactgegevens

Computerweg 22,
3542 DR, Utrecht

Ma – vrij: 9.00-17.00

© FAIR. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.
© FAIR. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.